Webshop

I webshoppen kan du købe forskellige ting, som M-Five har produceret. Vi har alt fra t-shirts til kaffekrus – alt sammen til en fordelagtig pris, som de fleste kan være med på.

SEE MORE
Musikstudie

I vores hjemmestudie har du mulighed for at indspille din musik. Vi hjælper både begyndere og professionelle kunstnere. Vi ejer forskellige beats, som du kan bruge, men du kan også lave dit helt eget.

SEE MORE
Musikbooking

Du har mulighed for at booke vores dygtige kunstnere til større eller mindre arrangementer. Vi har artister af enhver slags, og vi er helt sikre på, du finder en, der passer til dit behov.

SEE MORE
Beats

With high quality production gear, at MFive Beats we’re serious about giving our clients only top quality beats. High quality beats in = high quality music out.

SEE MORE

Nyeste produkter i shoppen

MUSIK VI HAR PRODUCERET

Hvad siger kunderne?

“At indspille i MFive var en sjov oplevelse, de er dygtige og der er en rigtig god atmosfære.
Tiden flyver af sted i det gode selskab man er I og med den gode lyd fra deres studie, er man nærmest inde i højtalerne.
Jeg glæder mig til at udvikle mig, og lave fremskridt fremover når jeg kommer i MFive studiet.”

- Søren

“Jeg kan lide og komme i mfive da der både er plads til fjolleri og sjov, men også være seriøs, flinke og venlige producere som gør dem gode og arbejde med.”

- Lasse