Brækket ben starter musikdrømme

Brækket ben starter musikdrømme

Posted by MFive Studio | 25. oktober 2017 | Musik, Studiet

Peter som går under kunstnernavnet Elo er 24 år. Elo producere rap, hiphop med et twist af EDM og pop.

Han begyndte med at lave musik på efterskolen, efter at han havde brækket foden, og ikke længere kunne spille fodbold da han skulle hvile.Dengang var han 16 år, og startede med at skrive tekster, men det var intet seriøst. Men fordi han brækkede foden havde han brug for at finde på noget at lave som ikke krævede så meget fysisk arbejde.

Han fandt ud af, at det også var en måde at komme ud med sine følelser på. Efter knoglen var helet kunne han ikke komme op på ligeså højt niveau til fodbold, og fortsatte derfor med musikken. Han skrev blandt andet sange til musicalen på Efterskole  Kildevæld i Kolding, hvor Elo fik god respons, og fandt ud af at han duede til mere, og startede derfor for real.

Udenfor musikbranchen er han lige blevet færdig med sin uddannelse, som var international virksomhedskommunikation på SDU.

Elo er også frivillig i en kirke, hvor han er leder for ungdoms arrangement. Han har blandt andet også været med til at arrangere ”Walk for freedom”, som er en begivenhed d. 14 oktober, der har fokus på slaveri og menneskehandel. Udover det er han gift med Maria.

Om 5 år håber Elo på at rejse jorden rundt på turne, og spille på forskellige festivaller som fx Roskilde. Han håber på at der har været en udvikling i både musikken og størrelsen på familien.

Hvis i gerne vil hører Elos super gode musik kan i bare klikke ind på

Youtube

Hjemmeside

Facebook

 

 

 

 

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Relaterede indlæg