Drømme om samarbejde siden 8 klasse

Drømme om samarbejde siden 8 klasse

Posted by MFive Studio | 26. september 2017 | Musik, Studiet

Mfive har i dag haft 2 unge, musikelskende drenge i studiet, ved navn Sebastian på 17 år og Jonas på 18. Deres genre er hiphop/rap. Drengene bliver overladt til den super gode producer Alexander.

 

I deres samarbejde har Sebastian rollen som ham der laver beats, synger med på omkvæd og skriver sange. Jonas er mere ham der rapper/synger og skriver også sange.

I studiet har de 2 sange med, den ene har Sebastian lavet, den handler om verden og hvordan ting har ændret sig. Den anden som Jonas har skrevet handler om gadelivet, og ens forældre, at de knokler for en, men det er som om man bare spilder det, den fortæller lidt bagsiden af medaljen.

De har snakket om at starte et samarbejde siden 8 klasse, og er i dag d. 25/9 officielt blevet partnere, men har begge arbejdet med musik i en længere periode. Jonas begyndte at få øjnene op for freestyle i 2012, og begyndte at skrive sine egne sange i år 2014. Sebastian begyndte i med at producere musik i år 2011, og begyndte som DJ året efter.

Udover musik arbejder Sebastian i Netto, og spiller engang i mellem som DJ på klubber og til events som fx Studierock og Kulturnat. Jonas derimod arbejder inde for en helt anden genre da han arbejder fuldtid på et værksted, og på McDonalds som deltid.

De ønsker begge at få en karriere inde for musik, og det håber vi på i Mfive at kunne hjælpe dem med. De har valgt at bruge vores nye koncept som vi lige har lanceret: musikstudie abonnement fra 289,-/måned. Nu er de MFives medlemmer og har bedre adgang til studiet, som ville hjælpe dem videre i deres karriere. Du må gerne læse mere om vores abonnement muligheder her.

Tak for denne gang, og vi glæder os til at i kommer igen 🙂

Blog Comments

Fedt at I vælger at gøre noget ved jeres drøm. Det opmuntrende at vide at selvom man har travlt med arbejde, så skal man ikke lad sine gamle drømme går i vasken. Tak Jonas og Sebastien for at dele jeres historie. Held og lykke med jeres musik karriere og jeg glæder mig til at lytte til jeres musik.

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Relaterede indlæg